RólunkFinommechanika Kft

Rólunk

Működési területünkön a kassza-, és számítástechnikai kereskedelem és szolgáltatás meghatározó elemének a minőséget tekintjük, azt a mindennapi munkánk részeként tekintjük. Minőségpolitikánk, melyben elkötelezzük magunkat a minőség és a folyamatos tökéletesítés mellett egységesen és teljes körűen érvényes a Kft. valamennyi kereskedelemmel és szolgáltatással kapcsolatos működési folyamatára és tevékenységére.

Rugalmasan alkalmazkodunk a piac új kihívásaihoz és ügyfeleink folyamatosan változó elvárásaihoz. Tevékenységünk középpontjában az Ügyfél áll. Az Ügyfél igényeinek magas szintű, folyamatos kielégítését tűzzük ki célul, hogy elnyerjük megelégedettségüket. Törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Csapatunk

Csikós Gábor

Ügyvezető, pénztárgép technikus
csikos.gabor@finommechanika.hu
 +36 30 9310 126+36 84 310 125

Bévárdi András

Pénztárgép technikus, műszerész
bevardi.andras@finommechanika.hu
 +36 30 9310 126+36 84 310 125

Csikósné Sörös Katalin

Adminisztrátor
soros.katalin@finommechanika.hu
 +36 30 9310 126+36 84 310 125
Történetünk

A FINOMMECHANIKA Kft. az 1951–ben alakult Somogy Megyei Műszeripari Szövetkezetből vált ki, jelenlegi formájában 1989 óta üzemel.


2020-ig tevékenységi köre két fő részre volt osztható, másolástechnikai, irodatechnikai és kellékek valamint kasszatechnikai eszközök, pénztárgépek, kellékek és számítástechnikai eszközök forgalmazására illetve szervizelésére. 

Az 1951-1989 közötti időszakban a kezdeti finommechanikai javítások (mechanikus írógépek, mechanikus számológépek) egyre inkább átalakultak az elektronikus illetve elektromos berendezések (fénymásoló gépek, pénztárgépek) forgalmazásának és javításának irányába. 

A 2000–es év derekán a számítástechnika egyre komolyabb térhódításának köszönhetően kiegészítő tevékenységként elkezdett számítástechnikai eszközök forgalmazásával és javításával foglalkozni. 

Ez a tevékenység azóta szinte különálló ágazattá nőtte ki magát. A 2000 évtől eltelt idő alatt a Siófok és vonzáskörzetébe tartozó és a Somogy megyei régióban irodatechnikai vonalon piacvezető helyet szerzett magának, a kasszatechnikai ágazat tekintetében Somogy, Tolna, Veszprém, Fejér megyére terjesztette ki működési tevékenységét. Irodatechnikai vonalon közel 450 berendezéssel áll napi kapcsolatban, a kasszatechnikai ágon több mint 3000 ügyféllel  rendelkezik, több, mint 1500 pénztárgépet szervizel.  Jelenleg 4 fő helyi munkaerőt foglalkoztat.Ügyfélközpontúság

Tevékenységünk középpontjában az Ügyfél áll. Az Ügyfél igényeinek magas szintű, folyamatos kielégítését tűzzük ki célul, hogy elnyerjük megelégedettségüket.

Pontosság, Minőség

Az Ügyfeleinkkel, partnereinkkel kötött szerződéseinknek, megállapodásainknak mindig a megfelelő időben, és minőségben teszünk eleget a mindenkori törvényekben és előírásokban szabályozottak szerint, a rendelkezésre álló anyagi, tárgyi eszközök és személyi állomány minőség-centrikus, hatékony működtetésével, szervezésével.

Hosszú távú együttműködés

Törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Fejlődés

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában, a műszaki, technológiai és ügyfélszolgálati feladatok minőségének tökéletesítésében. Célunk a minőségpolitika megvalósítására képes munkatársi közösség kialakítása.

Új célok, fejlesztés

Munkafolyamatainkat szabályozzuk, ellenőrizzük, és értékeljük a kapott információk és adatok alapján, annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és új célokat és fejlesztéseket tűzzünk ki. Minden tevékenységünknek a magas színvonalú, minőségi kereskedelmi és szolgáltatási tevékenység érdekeit kell szolgálnia. Ugrás az oldal tetejére