Home / Termékek / EPSON L1455
Új

EPSON L1455

Integrált tintatartállyal gyors, megbízható, kétoldalas A4-es és A3-as nyomtatás
0
0 Nettó
Elérhetőség:
Raktáron, azonnal elvihető
Termék kódja:
Garancia
12 hónap
Garancia+:
36 hónap
Szállítási idő:
beszerzés alatt
Mennyiség:
+ -
Jellemzők
Paraméterek
Letöltések
Használat

Nincs szükség többé tintapatronokra
Ez az integrált tintatartályrendszer költséghatékony A4-es és A3-as nyomtatást biztosít. A színenként cserélhető tintapalackokkal az újratöltés gyors és egyszerű a gyors tintatöltési technológiának, az egyértelműen felcímkézett tintapalackoknak és a cseppmentes fúvókáknak köszönhetően.

Akár 90%-kal alacsonyabb költség1
Az L1455 használatával a nyomtatási költség akár 90%-át is megtakaríthatja1, hiszen a nyomtató akár 10 500 oldalt2 is képes nyomtatni a dobozában található két eredeti tintakészlettel.

Takarítson meg erőforrásokat és időt
A kétoldalas A3-as és A4-es nyomtatással erőfeszítés nélkül felezheti meg a papírhasználatot. A nyomtató emellett gyors is, 18 oldal/perc3 sebességgel készíti el az A4-es oldalakat. A multi-copy funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen menetben akár 99 másolatot készítsen egy oldalról.

Fokozza a teljesítményt
Nem kell folyton az asztal mellett ülnie; a Wi-Fi-csatlakoztathatóság és az Epson Connect4 segítségével egyszerűen nyomtathat okostelefonról vagy táblagépről. Ráadásul hatékonyabban is dolgozhat a 30 lapos automata lapadagoló (ADF) használatával. Az 1200 dpi felbontású szkenner pedig mindig kiváló minőségű beolvasást biztosít.

Minőségi eredmények mindenkor
A tintatartályrendszer arra készült, hogy az eredeti tintákkal együtt megbízható megoldást biztosítson az irodába. Az Epson Micro Piezo technológiája, valamint az eredeti Epson színes beivódó és fekete pigmenttinta használatával gyorsan száradó, kenődésmentes és kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A tökéletesen nyugodt munkavégzés érdekében a nyomtatóhoz egyéves vagy 80 000 oldalas gyártói jótállást biztosítunk.


 • Alacsony költségű, A3 méretű nyomtatás, szkennelés és másolás
  Takarítson meg akár 90%-ot1 a mindennapi kétoldalas nyomtatás során
 • További tinta mellékelve
  Két szabványos tintakészlet a dobozban
 • Biztos üzemeltetés
  Az Epson 12 hónapos vagy 80 000 oldalas jótállásával
 • Kiváló minőségű, megbízható nyomatok
  Micro Piezo technológia és eredeti Epson tinta
 • Rugalmas és nem asztalhoz kötött nyomtatás
  Wi-Fi- és Ethernet-csatlakoztathatóság, egyszerű mobilnyomtatás